Access Consciousness Foundation

The Tools to Change Anything in Your Life

December 27 - December 30 | 9:30 AM - 4:30 PM  with Paul Kearney, Live in Budapest, Hungary

 

What if it’s possible to change anything? What if you know something that no one else knows? What if now is the time to express and choose everything you came here to be?


The Foundation class is designed to empower you to change anything and everything you’d like to change in your life. You will be given a whole toolbox that will allow you to break apart the foundation of limitation that we so often function from and build a new foundation, one of limitless possibility so that you can begin to create the life you truly desire.
What do you desire? What would you like to be different? Would you like more joy? More fun? More ease? Would you like to wake up in the morning with a sense of gratitude... happy to be on the planet?


Whatever it is for you, it is possible. Thousands of people around the world have created the life they desire by using the simple and pragmatic tools of Access Consciousness® that you will be introduced to in the Foundation class.
Everything can change. Anything is possible. The question is, will you choose it?

 

Prerequisites
Access Bars® with any facilitator

Pricing
Global pricing and Age pricing applies.
Your individual and applied pricing can be seen under Billing & Payments after registering on the Access Consciousness Website.

 

Please click below to register on the Access Consciousness website. You can then click below to proceed to payment. 

Access Consciousness Alapozó

Az Eszközök, hogy mindent megváltoztass az életedben

December 27 - December 30 | 9:30 AM - 4:30 PM  Paul Kearneyvel, Élőben Budapesten, Magyarországon

 

Mi van, ha lehetséges bármit megváltoztatni? Mi van, ha te tudsz valamit, amit senki más nem tud? Mi van akkor, ha most van itt az idő kifejezni és választani mindazt, amiért idejöttél?


Az Alapozó tanfolyam arra jött létre, hogy megerősítsen, és ezáltal megváltoztathass bármit és mindent, amit szeretnél az életedben. Egy egész eszköztárat kapsz a kezedbe, ami lehetővé teszi, hogy széttörd azoknak a korlátozásoknak az alapjait, amikből olyan gyakran működünk, és egy új, a korlátlan lehetőség alapját hozhasd létre, hogy elkezdhesd megteremteni azt az életet, amire igazán vágysz.
Mi az, amire igazán vágysz? Mit szeretnél másképp? Szeretnél több örömet? Több szórakozást? Több könnyedséget? Szeretnél úgy felébredni reggelente, hogy hálás vagy... és boldog, hogy itt lehetsz ezen a bolygón?


Bármi is legyen ez számodra, lehetséges. Több ezer ember teremtette meg azt az életet, amire vágyik az Access Consciousness® pragmatikus és egyszerű eszközeinek használatával, amiket az Alapozó tanfolyamon te is elsajátíthatsz.
Minden megváltozhat. Bármi lehetséges. A kérdés az, hogy választod-e? 

Előfeltételek
Access Bars® kurzus bármely facilitátorral

Árazás
Globális és Életkor szerinti árazás érvényes.
Az egyéni és érvényes árazás a Számlázás és Fizetés menüben látható a regisztrációt követően az Access Consciousness Weboldalán.

 

Az alábbi linkre kattintva regisztrálhatsz az Access Consciousness weboldalán. Azután a folytatás és fizetés gombra kattintva teheted meg a befizetést. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.